Cordial zet een belangrijke stap in het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer door de introductie van nieuwe maatregelen in onze fabriek. 

Met trots kondigen wij de implementatie aan van slow zones en verplichte looppaden, gericht op het maximaliseren van de veiligheid van onze gewaardeerde medewerkers.

Slow zones markeren specifieke gebieden waar extra voorzichtigheid geboden is. Dit initiatief heeft als doel het bewustzijn te vergroten en het risico op ongelukken te verminderen. Verplichte looppaden zijn ontworpen om een gestructureerde doorstroming binnen de fabriek te waarborgen, waardoor onnodige risico's tot een minimum worden beperkt.

Bij Cordial geloven we sterk in de kracht van een veilige werkomgeving, niet alleen voor fysieke veiligheid, maar ook voor het welzijn van ons team en de algehele efficiëntie van onze operaties. Deze nieuwe maatregelen worden geïntroduceerd als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om een positieve werkcultuur te bevorderen en een veilige omgeving te creëren waarin onze medewerkers met vertrouwen kunnen werken.