Periodiek evalueren wij de setup van ons machinepark en proberen daar altijd verbeteringen in door te voeren. Deze setup wordt bekeken op basis van veiligheid, Arbo, kwaliteit en efficiƫntie. Ook het economisch model en onze groeiambitie spelen een belangrijke rol in onze besluitvorming. Met deze afwegingen hebben we in zowel 2021 als in 2022 een fors aantal investeringen gedaan om onze doelstellingen en ambities te ondersteunen. Sommige hiervan zijn reeds gerealiseerd met de beoogde verwachtingen, andere zijn momenteel in uitvoering of staan gepland voor later dit jaar. Wij hebben nog genoeg ideeƫn om hierin te blijven ontwikkelen in de voorliggende jaren.

Waar nodig blijven we onze prioriteiten bijstellen om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. De investeringen beperken zich niet tot het machinepark zelf, maar ook de ondersteunende systemen voor logistiek en IT verliezen we niet uit het oog. We blijven streven naar een complete, efficiĆ«nte bedrijfsvoering. 

Daarnaast investeren we uiteraard ook in onze mensen door structureel opleidingsprogrammaā€™s of gerichte (skill) trainingen aan te bieden. Hiermee houden we het kwaliteit- en veiligheidsbewustzijn op het hoogste niveau. Met al deze investeringen creĆ«ren we een prettige werkomgeving met daarin veel ruimte voor ontwikkeling van het individu.