Kwaliteitslijmen

Cordial biedt een breed assortiment kwaliteitslijmen. Elke ontwikkelde lijm heeft specifieke klant-gerelateerde eigenschappen. Een lijm kan ontwikkeld worden op tientallen verschillende eigenschappen, hierbij kun je denken aan viscositeit, PH-waardes en op plak- en droogtijden. 

  • Voor onze poederlijmen voeren wij de merknaam Kartonol
  • Voor onze vloeibare lijmen voeren wij de merknaam Cordifix. 

Distributie

Onze lijmen worden in verschillende verpakkingsvarianten gedistribueerd. Vloeibare lijmen worden vervoerd in 1000 liter IBC-containers of in tankwagens van 25 ton. Poederlijmen kunnen in diverse verpakkingen vervoerd worden variërend van zakgoed 20-25 kilo, bigbags 800-1000 kilo of in bulktransport tot 25 ton.  

Flexibele productie

Dankzij onze flexibele productie en eigen magazijn zijn de doorlooptijden kort en kunnen we in veel gevallen direct uit voorraad leveren. Onze transporteurs, waarmee wij in de de loop der jaren een nauwe samenwerking hebben opgebouwd, zorgen voor een snelle en betrouwbare levering aan onze afnemers. Ons bedrijf, met daarin specialisten op het gebied van inkoop, verkoop, techniek en logistiek, staat 24/7 klaar om alle relaties van dienst te zijn.   

Benieuwd wat onze lijmen voor uw organisatie kunnen betekenen? 

Neem contact op