De laatste ontwikkelingen

Ons Research & Development team is, samen met ons Inkoop team en de Technical Sales Specialisten, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de papier- en kartonindustrie. 

Ons toegewijde team van Research & Development is bij Cordial één van de belangrijkste onderdelen binnen het bedrijf. Bij Cordial begrijpen we dat de vereisten voor elke specialiteit binnen de papier- en kartonindustrie sterk kunnen variëren, de klantwens, de applicatie, de papierkwaliteit en de lokale productieomstandigheden, afhankelijk van de specifieke toepassing en de industrie waarin ze gebruikt worden. Daarom bieden wij op maat gemaakte lijmoplossingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste resultaten behalen voor hun unieke behoeften.

Bekijk onze producten
Productinnovatie 

Elk nieuw product dat aan de markt wordt gepresenteerd, wordt voorafgegaan aan intens onderzoek en ontwikkeling. Hierbij wordt altijd duurzaamheid en de klantwens in achting genomen. We gaan door totdat de klant tevreden is. De op maat gemaakte lijmoplossingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste resultaten behalen voor hun unieke behoeften.

Door onze technisch specialisten wordt vooraf in kaart gebracht welke wensen en eisen uw toepassing en productieomgeving stellen. Op ons moderne en uitgebreide laboratorium wordt door onze ervaren productontwikkelaars een uitgebalanceerde receptuur samengesteld die vervolgens in het applicatielaboratorium intensief getest wordt. Na uitvoerige kwaliteitsevaluatie kan de lijm in de praktijk worden toegepast. 

Lab Cordial

We zijn constant bezig met het formuleren en perfectioneren van geavanceerde lijmtechnologieën die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en duurzaamheid. Ons R&D team richt zich op het ontwikkelen van duurzame lijmoplossingen die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn, om zo bij te dragen aan een groenere toekomst.

We volgen nauwlettend de laatste trends in de lijmindustrie en passen onze onderzoeksinspanningen aan om voorop te blijven in deze snel veranderende sector.

Door te kiezen voor Cordial, kiest u voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Schakel vandaag nog met ons R&D team om op maat gemaakte, vooruitstrevende oplossingen te verkennen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. 

Neem contact met ons op voor een innovatieve samenwerking.

Contact
Lab Cordial