Ontdek onze vacatures

Bij Cordial werken we aan een gezamenlijke doelstelling, namelijk het zo efficiënt mogelijk bedienen van onze relaties die actief zijn binnen de papier- en kartonindustrie.

Het woord Cordial staat voor hartelijk en vriendelijk. Dat is precies waar onze organisatie en onze medewerkers voor willen staan. Momenteel hebben we meer dan 55 werknemers aan het werk binnen onze organisatie. Van logistiek, sales, laboratorium, inkoop, productie, HR, financiën tot administratie.

Bij Cordial geloven we dat de kracht van ons succes ligt in het talent en de toewijding van onze medewerkers. Als lid van ons team zul jij betrokken zijn bij uitdagende projecten die grenzen van de lijmindustrie verleggen. We stimuleren een omgeving waar creativiteit en technische vaardigheden samen komen om innovatieve oplossingen te creëren.

We zijn altijd geïnteresseerd in deskundige en enthousiaste medewerkers. Als jij een passie hebt voor technologie, chemie en het ontwikkelen van lijmoplossingen, dan nodigen we je uit om ons team te komen versterken. 

Hoi, mijn naam is Jolanda. Ik ben in 1998 (toen ik 22 jaar was) begonnen met werken bij Cordial. Eerst 50% Lab-werk en 50% administratie. 

Mijn behaalde opleidingen waren gericht op administratie, maar ik vond het laboratoriumwerk toch leuker! Vandaar dat ik mijzelf heb omgeschoold tot Laborant. Bij Cordial heb ik veel gelachen, lief en leed gedeeld. 

Kortom, ik ga na al die jaren nog steeds met veel plezier naar het werk!

Mijn naam is Danny Rob,

Ik ben inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam bij Cordial en heb in deze tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd. 

In de beginperiode deed ik productie werkzaamheden en logistieke werkzaamheden, in 1999 is er een nieuwe fabriek gebouwd en daarna ben ik volledig op de logistieke afdeling gaan werken.

Nu ben ik al een aantal jaren Teamleider Logistiek en vind het werken bij Cordial nog altijd leuk en uitdagend.

Danny Rob

Stage bij Cordial

Bij Cordial leren wij van elkaar! Als erkend leerbedrijf hebben wij regelmatig stageplekken beschikbaar voor leergierige scholieren en studenten. We werken met gecertificeerde praktijkbegeleiders en enthousiaste mentoren. Nieuwsgierig of wij binnenkort stagevacatures beschikbaar hebben? Neem contact op met onze HR Manager.

Erkend leerbedrijf