Werken bij Cordial

Kom jij ons team versterken?

Bij Cordial werken we aan een gezamenlijke doelstelling, namelijk het zo effici├źnt mogelijk bedienen van onze relaties die actief zijn binnen de papier- en kartonindustrie. Dit doen we met ongeveer vijftig gepassioneerde medewerkers die allemaal een eigen specialisme hebben. We hebben functies binnen de logistiek, sales, laboratorium, inkoop, productie, HR, finance en administratie.  

Cordial kent korte communicatielijnen en heeft een informele bedrijfscultuur. Diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk, dat zorgt namelijk voor vernieuwing en creativiteit.  

Een goede werknemer beschikt volgens ons over de juiste werkethos, competenties en vaardigheden. Sociaal-culturele achtergrond, uiterlijke kenmerken, seksuele ori├źntatie, educatie, leeftijd en gender zijn daarmee voor Cordial van onderschikt belang.

Lab

Stage bij Cordial

Bij Cordial leren wij van elkaar! Als erkend leerbedrijf hebben wij regelmatig stageplekken beschikbaar voor leergierige scholieren en studenten. We werken met gecertificeerde praktijkbegeleiders en enthousiaste mentoren. Nieuwsgierig of wij binnenkort stagevacatures beschikbaar hebben? Neem contact op met onze HR Manager.

Erkend leerbedrijf

Hoi, mijn naam is Jolanda. Ik ben in 1998 (toen ik 22 jaar was) begonnen met werken bij Cordial. Eerst 50% Lab-werk en 50% administratie. 

Mijn behaalde opleidingen waren gericht op administratie, maar ik vond het laboratoriumwerk toch leuker! Vandaar dat ik mijzelf heb omgeschoold tot Laborant. Bij Cordial heb ik veel gelachen, lief en leed gedeeld. 

Kortom, ik ga na al die jaren nog steeds met veel plezier naar het werk!

Jolanda Lab
Jolanda Nanninga - de WitLaborant
Lab

Mijn naam is Danny Rob,

 i

k ben inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam bij Cordial en heb in deze tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd. 

In de beginperiode deed ik productie werkzaamheden en logistieke werkzaamheden, in 1999 is er een nieuwe fabriek gebouwd en daarna ben ik volledig op de logistieke afdeling gaan werken. N

u ben ik al een aantal jaren Teamleider Logistiek en vind het werken bij Cordial nog altijd leuk en uitdagend.

Danny Rob
Danny RobTeamleider Logistiek