Lijkt het jou interessant om ons gemotiveerde team te versterken?

Cordial Adhesives B.V. is een succesvol internationaal en innovatief productiebedrijf in professionele lijmen voor de papier- en kartonindustrie. Dit doen wij al meer dan 35 jaar met een team van ruim 45 medewerkers. Wij hebben wereldwijd een breed en diep netwerk en daar binnen vaste klant- en leveranciersrelaties. Veel van onze producten zijn vernieuwende recepturen die specifiek voor onze klanten zijn ontwikkeld. Verbeteren en nieuwemogelijkheden zien/creëren zit in ons bloed. Door continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt blijven we uitgedaagd.

Met onze lab medewerkers, onze sales engineers, productie en inkoop geven we deze mogelijkheden verder vorm. Cordial heeft kwaliteit, veiligheid, milieu- en energiebewustzijn hoog in het vaandel staan en streeft een duurzame bedrijfsvoering na. Cordial heeft een gewaardeerde wereldwijde afzetmarkt, met productielocaties in Nederland (Winschoten), China en Indonesië.

Kom jij ons versterken?

Wij hebben een gezonde groeiambitie waar we nu samen een stevige basis voor aan het leggen zijn. Wil jij daar onderdeel van worden? Laat het ons weten.